dagens tv

4 kommentarer
How To Get Away With Murder 03x13 It's War ||  Denna serie tar sig, efter förra veckans avsnitt så var jag för en gångs skull taggad inför veckans avsnitt. Tyckte avsnittet var lite segt i början, men i slutet blev det riktigt intressant. Tror fortfarande att det är the D.A. som är bakom Wes mord, men att de gjorde det på grund av Mahoney. Nu vet vi att Connor var vid huset samma kväll som branden, samt att han försökte rädda livet på Wes. Så frågan är väl fortfarande vem det var som dödade honom eller om det bara var en olycka att han dog men att man tände eld på huset för att få bort bevisen. 
 
Riverdale 01x04 The Last Picture Show || Gillar inte alls Ms Grundy, tror inte att hennes historia om maken är sann. Tycker dock att det var lite tråkigt att hon tvingades lämna stan. Men personen jag har mest problem just nu är Bettys mamma. Hon är ju verkligen ute på värsta häxjakten, rotar runt bland sin dotters saker och läser dagböcker. Tycker verkligen synd om Archie och Betty. Skönt att Betty äntligen fick sin mamma att fatta att hon inte var Polly och att Archie inte är Jason. Spännande att vi fick reda på att Jughead's pappa är med i motorcykelgänget. 
 
Grey's Anatomy 13x13 It Only Get Much Worse ||  Jag vet inte hur jag kommer överleva en fjortonde säsong av Grey's Anatomy när jag knappt orkar se ett avsnitt ur den trettonde säsongen. April har varit en favorit i tidigare säsonger, men detta avsnitt visar hur svag hon faktiskt är. Hon passar inte för jobbet, som hon by the way bara tog utan att tänka på sina vänner och kollegor, och jag hoppas verkligen att hon inser det. Känns skönt att nästan alla kirurger insett att de inte är redo än, precis som Webber sa när Minick först kom till sjukhuset. 
 
1 Chanel:

skriven

Vilken härlig blogg för en filmnörd och serienörd som jag, kollade snabbt igenom bloggen och många av dina tips har jag inte sett, dags att hitta en ny favorit kanske :) man fastnar lätt i sina "egna serier" Denna har jag ej sett men har det inte varit en dokumentär av denna ? tycker mig känna väl igenom nanmnet men inte att det skulle vara en "serie" ?

Svar: Jag tror du kanske tänker på Making a Murder? Det är dokumentär gjord av Netflix om en person som blev oskyldigt dömd för ett brott. How to get away with murder är en vanlig serie som är producerad av samma person som gjort Scandal och Grey's Anatomy! Roligt att du tycker om bloggen! Har en ganska konstig serie/film-smak haha men tycker det är riktigt roligt att tipsa andra om mina favoriter, även om jag känner igen mig när det kommer till att bara se "egna serier"
evaemilialinneas.blogg.se

2 Lovisa:

skriven

Gillar verkligen hur Riverdale hittat sin egna ton, ser fram emot avsnitten varje vecka. Ingen brist på drama i alla fall 😅. Och tror inte alls på ms Grundy heller....hela hon skriker SKUM

3 Chanel:

skriven

Ja just det, såg 2 avsnitt av Making a murder, då tänkte jag på 2 olika saker :) jamen det är bra med "udda" smaker för det är såna det inte finns så mkt tips om, Kommer absolut kika in fler gånger och se om man snappar upp nått :) How To het away with murder ska jag aboslut kolla upp! =) Tack!

4 Emelie Karlsson:

skriven

Tyckte jätte synd om Grundy även fast jag inte tyckte om henne alls haha :((

Svar: Håller med!
evaemilialinneas.blogg.se