Några av veckans avsnitt: Vecka 5

5 kommentarer
TIMELESS 01x13 Karma Chameleon || Jag känner mig kluven över veckans avsnitt av Timeles, tycker inte om att det bara var Wyatt och Rufus som åkte tillbaka i tiden. Lucy borde fått vara med, samtidigt som jag kan förstå varför hon var tvungen att stanna i nutiden. Tycker egentligen inte om något med veckans avsnitt förutom att de åkte till åttiotalet och att få se Rufus så exalterad över att få se sina gamla favoritserier när de sändes för första gången. Men det var knappt en minut screening time för Flynn vilket var synd, tycker mer och mer att det är just han som gör serien. Hoppas på ett bättre avsnitt nästa vecka. ★★★✩✩
 
SHADOWHUNTERS 02x05 Dust and Shadows || Bara jag som blev frustrerad över hur Clary tänkte i avsnittet? Väcka personer från de döda är aldrig någon bra idé. Efter att jag läst böckerna, framförallt Infernal Devices så tror jag inte det var en bra idé att ge Isabelle yin fen. Jämfört med förra veckans avsnitt som var ett av seriens bästa avsnitt så kändes detta inte alls bra. Bara ett ströavsnitt om inte gav mycket. Dock var det fint med Jocelyn's begravning men annars, nej detta höll inte måttet. ★★✩✩
 
TEEN WOLF 06x10 Riders on the Storm || Var det bara jag som kände att detta lika gärna kunde varit seriens avslut? Känns liksom inte som om de reklam för 6B's skurk och att det därför borde ha slutat med 6A. Tyckte inte om avsnittet så mycket, det fanns några fina och roliga moments men överlag så var det inte ett wow-avsnitt. Med de fina ögonblicken tänker jag främst på att Stiles kom tillbaka och Stydia blev ja, vad de nu blev oklart på den fronten. Sen Malia/Peter var också fina och roligt att se att de bryr sig om den andra även om de inte visat det så mycket under seriens gång. Men framförallt att Argent och Melissa kysstes!! Det shippet blev nästan större än Stydia under denna säsongen och nu fick fansen äntligen något! Men för att vara en midseason final förväntade jag mig mer helt enkelt. ★★★✩✩
 
1 Amanda:

skriven

Håller helt med dig med veckans Timeless, hände liksom ingenting, men ska ändå bli kul att se vad deras handlingar får för konsekvenser i nutid!

2 Emelie Karlsson:

skriven

Jag tyckte om att Teen Wolf avsnittet var lite.. sisådär. För när midseason-finaler är så är det mycket lättare att klara sig utan serien i någon månad!

Svar: Sant, dock får vi väl vänta till Juni eller Juli för att få se 6B!
evaemilialinneas.blogg.se

3 Lena:

skriven

Håller med om Clary att det var ett dumt beslut dock tyckte jag att avsnittet var rätt bra. Gillade det lilla man fick se med Alec och den lilla tjejen så söt scen :)

4 Felicia:

skriven

Jag följer inte teen wolf längre så vet inte hur det slutade men var det inte avslutande för att de ska ha något slags tidshopp? jag har hört något om det alla fall.

Svar: Har inte hört någonting om sista delen av säsongen men om det är ett tidshopp kan jag förstå varför det slutade som det gjorde.
evaemilialinneas.blogg.se

5 Sandra:

skriven

Jag tycker också att veckans avsnitt kändes väldigt onödigt efter förra. Massa saker som blir konstig om man har läst boken. Håller med om att begravningen var fin, men onödigt med de vita kläderna eftersom de ändå hade vitt på bröllopet :(

Svar: Jag gillar att de börjar gå ifrån böckerna nu, mest på grund av att serien inte lyckades följa böckerna särskilt bra och nu följer de inte alls samma väg vilket jag tror kommer göra serien bättre! Hade de inte guld på bröllopet, det har de ju i böckerna i alla fall!
evaemilialinneas.blogg.se