LINUSDOTTER

Fyra anledningar till varför man ska se Timeless

2017-01-21

Goran Visnic - Det finns inte någon skådespelare som jag älskar mer än Goran. Han är den främsta anledningen till varför jag från början såg Timeless. Men om man mot förmodan inte skulle tycka om Goran, ja, då finns det en mängd andra skådespelare som förgyller ett avsnitt på 40 minuter varje vecka. 
 
Tidsresor - Vad finns inte att ogilla? Vi besöker inte en, inte två, inte tre utan massor av olika händelser, århundraden och platser. Man hinner aldrig tröttna på en plats utan hela tiden är det nya personer och uppdrag. 
 
Bromance - I de första avsnitten finns det bara en antydning till utveckling av bromance mellan två av huvudpersonerna - Wyatt och Rufus. Men under avsnittens gång växer vänskapen mellan militären och teknikern. Sen växer och utvecklas vänskapen mellan hela gänget och i det senaste avsnittet var det verkligen så, så fint. 
 
Gästskådespelare - Timeless består av oändligt många gästskådespelare, det behövs eftersom de bara befinner sig på ett speciellt ställe en gång och personerna som spelar karaktärerna inte kan både vara George Washington på 1700-talet och John F Kennedy på 1960-talet. Det bästa är att skådespelarna är väldigt lika personerna de ska vara. 
Lena:

Jag är så sugen på att börja se Timeless så det är inte sant, men jag måste verkligen avsluta någon annan serie innan dess för jag har alldeles för många på gång just nu.

Emelie Karlsson:

Goran är veeeerkligen en anledning, haha

2017-01-22 // URL: http://fictionalem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

BLOGGDESIGN: STUDIO JOHANNAEWA