Några av veckans avsnitt: Vecka 2

2 kommentarer
Sherlock 04x02 The Lying Detective | Efter förra veckans avsnitt överväger jag att sluta kolla på Sherlock. Ingenting är spännande längre och avsnittet är för långa. Jag vet att jag innerst inne fortfarande älskar Sherlock, men suget för att se avsnitten finns liksom inte kvar längre. 
 
Shadowhunters 02x02 A door into the dark | Denna veckan fick vi se ännu ett dåligt skådespel av castet, men denna gång är det inte Katherine McNamara som levererar dåligt. (Hon var inte bra men i detta avsnittet fanns det en som var sämre) Den jag pratar om är Maxim Roy. Tänker inte ens börja skriva om alla saker de gjorde fel i avsnittet, bara att de måste välja. Följa boken eller gå ifrån helt - inte ha en blandning. 
 
Teen Wolf 06x07 HeartlessTycker scenerna med Peter och Malia var de absolut bästa i veckans avsnitt + scenerna i Stiles rum. Så fint att Noah börjar inse att han kanske har en son trots allt. Att gänget fångade en från the wild hunt var inte jätteintressant tyckte jag inte, dock mer intressant över vad läraren är för något övernaturligt. För att återgå till scenerna med Peter och Malia - bästa bästa. Äntligen fick vi se att Peter faktiskt bryr sig om sin dotter, att han var villig att offra sig för att Malia kanske skulle hinna komma undan. Överlag kändes det som ett uppbyggar avsnitt, vilket får mig att hoppas att nästa veckas avsnitt blir jättebra! 
 
Frequency 01x11 Negative CopyInte lika dåligt som förra veckan, men fortfarande inte i den klass som den var i början av serien. Skönt att det löste sig för Frank och Raimy, även om det var ganska väntat. Det är två avsnitt kvar av serien (en renewal är ganska långt bort) och jag hoppas verkligen att slutet blir bättre än det slut Notorious fick. Det mest intressanta som skedde måste vara Morgans bror som kom tillbaka! Det måste betyda att något ändrades på 90-talet. 
 
1 Katrine Larsson:

skriven

Är också intresserad av vad det är för övernaturligt som läraren är, för känns som han är en blandning av en varulv och någonting mer men vad är ju frågan.

Tycker veckans avsnitt av Frequency förstörde hela storyn, man rörde verkligen till det..

2 Emelie Karlsson:

skriven

Ääääälskar Peter!

Svar: Helt klart bästa manliga karaktären efter Noah och Stiles, delad plats med Argent
evaemilialinneas.blogg.se