Nyheter | Lin-Manuel Mirandas chans på en "PEGOT"

2 kommentarer
Nu har nomineringarna till årets Oscarsgala kommit och det är blågult bland nomineringarna, En man som heter Ove (utländska film, bästa smink) och Linus Sandgren (cinematography för La La Land). Men den främsta anledningen till varför jag är taggad på årets gala (som jag nu såg är sista helgen i februari (jag kommer inte vara hemma då)) är att Lin-Manuel Miranda är nominerad i kategorin Original Song. Om han vinner så blir han den tredje personen som lyckats få en PEGOT. Lin-Manuel Miranda har ett Pulitzer Award, en Emmy Award, två Grammy Awards och tre Tony Awards, det som saknas för att få en fullständig PEGOT är alltså en Oscar. Hoppas han vinner! 
 
1 Lena:

skriven

Vilken låt är han nominerad för? En i Vaiana kanske? Hoppas på att han vinner och får cred för sitt fantastiska arbete :)

Svar: Kommer inte på vad låten heter men den är från Vaiana! Hade varit roligt om han vann alla fem priser för Hamilton men så blir det inte! Borde verkligen få cred för sitt arbete (även om han redan fått det genom sisådär ett tjugotal priser
evaemilialinneas.blogg.se

2 Lena:

skriven

Jo priser har han ju iofs fått men om man inte räknar teater världen vem pratar om honom? Skulle vilja att han får synas mer och höras mer för han har verkligen talang! :)