Serieschema för våren 2017

4 kommentarer
I vår är det 14 serier som har en stadig plats i serieschemat. Det är ganska få om man skulle sett på antalet serier i tidigare seriescheman, men då jag är borta större delen av våren känns det ändå helt okej att inte ha alldeles för många serier att hamna efter i. Det som känns allra skönast är att alla serier är utspridda, relativt jämnt över veckodagarna och att inte alla serier släpps samtidigt. Under våren när jag är borta utan internet tänker jag fokusera på mina maratonprojekt. De serier som nu står i schemat under maraton har jag tänkt vara klara med innan den 22 februari - dagen jag åker iväg. Vilken serie som blir mitt maraton under den tid jag är borta har jag ännu inte bestämt än! 
 
Vad som kommer hända med bloggen mellan 22 februari och 23 april får ni se lite längre fram, vad jag kan säga nu är att bloggen inte kommer stå tom utan kommer uppdateras flertalet gånger i veckan i form av tidsinställda inlägg (som jag redan börjat med!) 
 
1 Sara:

skriven

Oj ska du hinna med alla de serierna?!? Hur hinner du med såå många, eller kanske bara är jag som är så seg med att se på serier :P

Svar: Förhoppningsvis så kommer vissa av serierna ha uppehåll medan andra fortsätter, t.ex Grey's och HTGAWM börjar inte förens 27 januari och då kommer troligtvis Frequency vara slut.
evaemilialinneas.blogg.se

2 FrökenTV, bloggen om tv och film:

skriven

vart ska du någonstans? :D utomlands?

Svar: Ska resa med min klass under två månader, vi seglar med T/S Gunilla från Miami-Jamaica-Belize-Mexico-Tampa-Miami!
evaemilialinneas.blogg.se

3 Emelie Karlsson:

skriven

Taboo är så förvirrande med vilka dagar det ska gå!!! Haha, byter dagar varje vecka! Håller tummarna dock för att den hamnar permanent sedan på lördagar, efter att den gått över till tisdagar efter nästa gång!

Svar: Ja, har märkt det också. De ändrar datumen hela tiden verkligen.
evaemilialinneas.blogg.se

4 ullie:

skriven

he he ja drömma är alltid bra älskar att kika på sådana o ibland får man bra inspiration att fixa hemma

hoppas allt är bra i stormen här både regn snö o storm =)