Filmrecension | Deadpool (2016)

En kommentar
 
 
FILMENS HANDLING: A fast-talking mercenary with a morbid sense of humor is subjected to a rogue experiment that leaves him with accelerated healing powers and a quest for revenge.
 
 
ÅR 2016 LÄNGD 108 minuter  BETYG 2/5 
 

Vad var det jag såg precis? Deadpool har varit en film jag velat se ganska länge, då jag tyckte den verkade rolig. Är egentligen inte mycket för superhjältar, supehjältefilmer eller serier, om det inte utspelar sig vid förstavärldskriget (Wonderwoman) eller kretsar kring norsk mytologi. Deadpool kändes därför annorlunda då det var mer humor än vad jag fått intrycket av från andra DC och Marvel filmer.

 

Jag ska inte säga att mina förväntningar var höga, eller låga inför filmen, självklart fanns det förväntningar, det finns det nästan alltid men de var liksom i mitten. Nu efter att ha sett filmen känner jag att det var bra att förväntningarna var så de var, om de hade varit något högre hade jag varit riktigt missnöjd med filmen. Största anledningen till varför jag var taggad på filmen var den humor jag såg i trailern, men den fanns liksom inte med i filmen? Den fanns säkert där, men det var inget jag skrattade åt. Var mestadels uttråkad av den för att vara ärlig. Ville nästan gå och lägga mig istället för att se klart. 

 
1 Emelie Karlsson:

skriven

Tyckte inte heller om denna alls. Nog den sämsta Fox/Marvel filmen som gjorts, enligt mig. Förutom den nya F4 och X-Men The Last Stand. Humorn var alldeles, alldeles för mycket!