Rankar alla Pirates of the Caribbean-filmerna

2 kommentarer

PIRATES OF THE CARIBBEAN - DEAD MAN'S CHEST
På fjärde plats. I filmseriens andra film fortsätter kärleksagan mellan Will och Elizabeth, samtidigt som de slängs in i nya äventyr tillsammans med piraten Jack Sparrow. Denna film är inte lika bra som första filmen, utan fungerar utmärkt som en bro mellan första och sista filmen i triologin (som inte blev en triologi). 

PIRATES OF THE CARIBBEAN - THE CURSE OF THE BLACK PEARL

På tredje plats. Första filmen i serien, men inte den första jag såg. Den första filmen är exeptionellt bra! Den kom utan någon som helst förvarning och det fanns heller inte så många förväntningar på The Curse of the Black Pearl. Johnny Depp är briljant som Captain Jack Sparrow. Den är rolig, spännande, klockren för att vara en första film i en filmserie som inte baserats på en bok. 

PIRATES OF THE CARIBBEAN - ON STRANGER TIDES 
På andra plats. Många tycker inte alls om den fjärde filmen i filmserien men jag tycker inte alls är den så dålig som många säger att den är. Den är inte den bästa filmen i serien men fortfarande bra. Musiken är enligt mig bäst i On Stranger Tides och det finns så många bra skådespelare: Sam Claflin, Penélope Cruz bland annat. 

PIRATES OF THE CARIBBEAN - AT WORLD'S END

På första plats. Det är ofta den första eller sista filmen i en filmtriologi som är den bästa. (Nu är ju inte Pirates of the Caribbean-filmerna en triolgi (men de tre första filmerna hänger mer ihop än vad alla fyra gör)). I detta fallet är det tredje filmen, At World's End som är den bästa filmen även om The Curse of the Black Pearl inte är långt ifrån. Det sista slaget i slutet av filmen är fortfarande lika spännande tionde gången som den första gången man såg filmen. 
 
1 Seriemorsan:

skriven

Åh det var så länge sedan jag såg dessa men jag gillar inte On Stranger Tides :P

Svar: Älskar alla Pirates of the Caribbean!
evaemilialinneas.blogg.se

2 Lena:

skriven

Vet känslan, ingen av mina vänner är så förtjusta i on strange tides men jag gillar den. Kan ju ha att göra med att Sam tillhör en av mina favoritskådespelare dock haha