Säsongsrecension | Rosewood (säsong 1)

Kommentera

Life. Death. Miami. 
Bästa och sämsta med säsongen: Detta blir absolut nya Castle för mig. Älskar denna serie något så otroligt mycket, den är lättsam, rolig och samtidigt intressant och spännande. Jag gillar verkligen att det är enskilda fall men att vid sidan om att lösa morden så utvecklas vänskap och känslor bland alla inblandade. Big like! Sämsta med säsongen måste vara att vissa kärleksförhållanden känns lite underutvecklade, ibland känns det till och med lite platt. Men det är även det som gör att jag gillade Rosewood så mycket som jag gjorde då man inte behöver fokusera allt för mycket, precis som det var med Castle. Slutet på säsongen gav oss en indikation om vad nästa säsong kommer att kretsa kring, nämligen om Villas mans död var ett mord eller bara naturliga orsaker! Spännande! 
 
Bästa och sämsta karaktär: Känner att jag inte riktigt kan säga sämsta karaktär då det egentligen inte finns några dåliga personer (förutom de som begått mord dvs) av de som är återkommande genom säsongen. Däremot finns det en drös med underbara käraktärer som alla slåss om att få koras säsong 1's bästa karaktär. Vi har Pippy som är så cool, TMI som verkligen bryr sig om alla, Rosewood som är Rooswood och så Villa, underbara Annalise Villa. 
 
Övriga tankar och kommentarer: Älskar verkligen introt, så roligt att det är filmat så att man ser platsen där T/S Gunilla ligger till kaj när hon är i Miami (T/S Gunilla är båten jag just nu seglar med!). Roligt också att man ibland får se byggnaden med den dansande tjejen!