Reign 4x12 'The Shakedown'

En kommentar
Hur kan man älska en serie så mycket som jag älskar Reign? Tredje säsongen var den bästa av de tre första och jag trodde inte det kunde bli mycket bättre än så. Denna säsongen har varit lite svajig från avsnitt till avsnitt men totalt älskade det senaste avsnittet Reign hade att bjuda på. Gillade verkligen scenerna mellan Claude och Luc, även när han hittade Claude’s brev till Leith. Hoppas bara att de kan lösa sin situation eller att Leith kommer tillbaka till hovet. Vill inte att Claude ska vara olycklig! 

 

En annan relation som jag gillar jättemycket just nu är den mellan Gideon och Elizabeth, önskar att de inte vore de officiella personerna utan bara vanliga engelsmän. De kommer aldrig få vara tillsammans på grund av att de inte tillhör samma klass i samhället och the fact att Elizabeth är Englands drottning. Av det som hände efter att Elizabeth lät Jane gå istället för att döda henne tror jag Elizabeth kommer fundera på om Lola blev avrättad på felaktiga grunder. Det hon sa om att Lola hade samma blick som Jane hade. Frågan man bör ställa sig är till vem Jane skrev brevet till? Knox, Dudley, Bothwell, Narcisse, Cathreine eller helt enkelt Mary? 

 

Hoppas något mer ska utvecklas mellan Mary och Bothwell, det är inte många avsnitt kvar av serien och det ska ju hinnas med lite fler bröllop och avrättningar om man ska tro att serien tar den historiska vägen. Tycker inte om att Dudley är tillbaka till hovet, än mindre att han samarbetar med Knox för att bli av med Mary. Hoppas bara att de inte lyckas, något jag innerst inne vet inte kommer hända, men man är ju fortfarande lite osäker. 

 
1 Lena:

skriven

Detta avsnitt var riktigt bra. Jag gillar Leith otroligt mycket men i detta fall hoppas jag att Claude och Luc slutar tillsammans för dem har en chans att bli lyckliga om Claude bara släpper löftet till Leith. Är lite osäker på om dem verkligen var ärliga med varandra när dem sa att dem inte gillade varandra alls.

Som du säger hoppas jag också att Mary och Bothwell officiellt får ihop det i nästkommande avsnitt för annars kommer det kännas påtvingat och något påskyndat för att hinnas med.

Nästa avsnitt skynda på!