Lördag

Idag har jag och mamma varit produktiva, vi har handlat balskor, servetter och dekoration till studenten, bh att ha under balklänningen och massa annat. Vi tog tåget in till Göteborg då det är Göteborgsvarvet i stan. Så mycket folk! Nu sitter jag i en frisörsstol för att bli blondare! 

Torsdag 18 maj

Idag var det en riktigt kort skoldag, med bara en lektion och sedan klassråd. På svensklektionen hade vi redovisning om vår studie i Mexiko. För första gången var jag inte nervös inför en muntlig redovisning, dock betyder inte det att jag kommer få bra betyg. Men nu är sista svenskan gjord och aldrig fler några svensklektioner. På klassrådet var det mest fokus på studenten, var vi ska ha champangefrukosten och vilken låt vi ska springa ut till. Vår klass är sämst på att ta snabba beslut och vi gick därifrån mindre kloka än vad vi var när vi kom dit. Kom hem vid tre och har varit ute i solen, lagat och ätit middag, pluggat och städat! En halv produktiv dag helt enkelt
 
 

En ledig måndag

Idag hade jag inga lektioner så stannade hemma, pluggade, städade, tog sovmorgon och certifikerade mig i flera utbildningar som behövs för mitt sommarjobb. Det var verkligen jätte dimmigt i morse men under dagen blev det riktigt fint vår väder! Hoppas den är här för att stanna! Glömde min mobilladdare hemma i Kungsbacka så min mobil dog under natten och jag har ingen kontakt med omvärlden haha. Lite jobbigt blir det när jag ska gå upp tidigt imorgon, har ju ingen väckarklocka! Får väl be någon ringa mig på skype imorgon. 
bild från tredje resan, 2017