Top 10 låtar från Hamilton

En kommentar
När jag tänkte skriva detta inlägg, mina 10 favoritlåtar från Hamilton, tänkte jag inte på hur svårt det skulle bli. 10 låtar av 46 låtar som jag haft på replay den senaste månaden, det är en nästan omöjlig uppgift. Jag lyckades välja ut 10 av låtarna som jag lyssnar lite extra mycket på, men kom ihåg att de står i slumpmässig ordning för att välja placering är en omöjlig uppgift. 

Wait For It - Absolut en av favoriterna, mest på grund av budskapet. Lesllie Odom Jr röst är magisk också. 
Schuyler Sisters - Girlpower låt helt igenom! 
Alexander Hamilton - Hela Hamiltons liv avslöjas och alla huvudpersoner sjunger med. Favoritdelen är helt klart i slutet när alla sjunger att de litade på Hamilton, att de dog för honom, att de älskade honom samt vem som dödade honom. 
What'd I Miss - Denna låt blandar rap, hiphop med jazz och får det att fungera perfekt. Daveed Diggs kommer tillbaka som Thomas Jeffersson 
Guns and Ships - Detta är den enda låten jag har problem att sjunga med till, andledningen? Lafayettes delar är helt insane snabba. 
Satisfied - Här får vi höra Angelicas perspektiv när hon först träffar Hamilton, presenterar honom för hans syster och hennes känslor över bröllopet mellan Alexander och Eliza. 
Say No To This - Låten om Hamilton och Reynolds otrohetsaffär, denna låt är en av favoriterna då vi får höra mer av Jasmine Cephas Jones röst. Så vacker, så bra. 
The Room where it Happens - Så svängig låt och man får vara med när Hamilton, Jefferson och Madison flyttar USAs huvudstad från New York till Washington D.C.
My Shot - Den första låten jag hörde och fastnade direkt för den. Den är så snabb, rolig, olika tempon och fokuset är på Hamilton och att han inte tänker kasta bort sin chans. 
Right Hand Man - Första gången vi får träffa Washington och Hamilton utses till hans högra hand. 
 
1 Lena:

skriven

Alltså bästa inlägget jag läst på länge och jag förstår att det var toksvårt att välja!

Alexander Hamilton är riktigt grym älskar också slutet!
Favorittextraden dock måste vara: Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story! Ryser varje gång jag hör den

Svar: Tycker Lin är otroligt begåvad som gjort typ allt med musikalen att göra! Kan sitta i flera timmar och se intervjuer med honom, riktigt smart är han ju också!
evaemilialinneas.blogg.se