Nedräkning till fjärde säsongen av Reign

3 kommentarer
Knappt några dagar kvar till vi kan se första avsnittet av Reign's fjärde säsong. Jag är så exalterad över att Reignq kommer tillbaka, trots att jag bara har möjlighet att se två avsnitt innan jag åker utomlands i två månader. Men efter hur tredje säsongen slutade så känner jag att jag inte kommer kunna hålla mig på lördag. Tanken var att från början vänta med att se den nya säsongen till jag kommer hem men det kommer ju inte att hända. På grund av alla frågor som uppkom efter förra säsongens final. Vi har egentligen inte fått något att gå på inför den kommande säsongen, bara en 1 minut lång promo som inte gav något egentligen samt en poster som är så snygg att jag dör. Men annars har det varit tyst på Reign fronten. Något som bara ökat mina förväntningar på fjärde och sista säsongen som fått tagline - History is written in blood. Är det någon mer än jag som är taggad på en sista säsong innan vi tar farväl av Reign? 
 
1 Emelie Karlsson:

skriven

Kommer bli så bra!

2 Seriemorsan:

skriven

Jag tröttnade rejält på Reign i säsong 3 så har lagt undan den så länge. Nu börjar jag dock bli nyfiken igen så kanske borde kolla ikapp!

3 Lena:

skriven

Jag hoppas verkligen att dem gör den sista säsongen lika bra som dem föregående och inte bara skyndar på allt för att hinna få med så mycket som möjligt på kort tid. Men tror det kommer bli riktigt bra!