Säsongsrecension | Santa Clarita Diet (säsong 1)

En kommentar
Bästa och sämsta med säsongen: Jag hade inte några som helst förväntningar på Santa Clarita Diet. Jag såg att Drew Barrymore var med och det var allt. Det bästa med serien är att den är lättsam att se på, inget allvarligt eller för långt. Roligt också att de hade så många gästskådespelare och att man fick se olika miljöer och situationer. Det sämsta med säsongen måste vara att det ibland fanns vissa scener som var lite äckliga att se på, det kanske är skillnad från person till person men att se Shelia spika fast sin tå var lite för mycket. Här kan även alla spy-scener som var med i första avsnittet, de hade jag gärna missat. 
 
Bästa och sämsta karaktär: Det är väldigt svårt att välja bästa och sämsta karaktär från en säsong som bara haft 10 avsnitt på en halvtimme. Men spontant, redan efter fyra avsnitt eller så var det grannen Dan som gick mig på nerverna. Kan verkligen förstå varför Shelia och Joel tyckte han var lika jobbig. Skönt när han försvann i de sista avsnitten. Bästa karaktären måste ändå bli Joel som fortsätter vara samma person efter Shelia blivit zombie. Han ställer upp för familjen och gör allt för att rädda sin fru.
 
Övriga tankar och kommentarer: Slutet var lite väl underutvecklat, eller det bara slutade i mitten av en scen. Annars var Santa Clarita Diet den perfekta serien för ett dagsmaraton. 
 
1 Karin:

skriven

Den här serien känns så... ja töntig. Men sen är det ändå bra skådespelare så då vill man ju gärna se den och framförallt gilla den.

Svar: Den var ganska töntig haha
evaemilialinneas.blogg.se