Kommentarer gällande alla serier jag ser

3 kommentarer
iZombie | Än är jag inte ikapp med säsong två av iZombie, har åtta avsnitt kvar innan jag är redo för säsong tre. Är dock lite tveksam kring om jag vill fortsätta med serien, mest för att den inte tilltalar mig lika mycket som den gjorde förr. 
 
Shadowhunters | Känns som att jag klagat på Shadowhunters i varje veckosammanfattning i år, men om avsnitten som kommer är lika bra som det senaste avsnittet så kan jag ändra mig. Just nu är den fortfarande intressant att se, men avsaknaden av något jag inte kommer på gör att den inte är serien jag ser mest framemot varje vecka. 
 
Timeless | Här har vi veckans favoritserie! Goran Visnic, Abigail Spencer, Matt Lanter och Malcolm Barrett tillsammans med alla tidsresor gör att Timeless är serien jag längtar till varje vecka. Så glad över att den är tillbaka från sitt midseason uppehåll. 
 
Teen Wolf | Teen Wolf lyckas ibland, men misslyckas också ganska många gånger. Har känt att det egentligen bara varit ett klockrent avsnitt i säsong 6, det första. Det har varit många bra, men alla har saknat något, ofta har det varit Stiles. Önskar att han får vara med mer i resterande avsnitten, annars försvinner nog intresset för att fortsätta. Just nu är det Peter Hale som gör att jag fortsätter, och för att jag vill veta hur det hela slutar. 
Frequency | Det kommer ett till avsnitt av Frequency i veckan, snälla låt det vara det sista. Serien har verkligen tappat allt och seriens handling hade knappast fungerat mer än en säsong ändå. 
 
Lethal Weapon | Efter att ha tagit ett litet break från Lethal Weapon såg jag de två senaste avsnitten idag. Tycker egentligen inte så mycket på Lethal Weapon, inte jätteintressant men samtidigt skönt att ha på ibland. Är glad över att den fått en hel säsong, det kan nog utvecklas till något riktigt bra!
 
Designated Survivor | Det var så länge sedan Designated Survivor gick på midseason break att nästan hela handlingen har glömts bort. Frågan är om det var någon som blev skjuten och i så fall vem. 
 
SKAM | Trots nyheten om att NRK gjort det omöjligt för personer utanför Norge att se de nya klippen så vill jag veta vem som blir säsong fyras huvudperson. Min gissning är Sana, Vilde eller Magnus. 
 
Grey's Anatomy | Äntligen är veckan kommen då både Grey's Anatomy och How To Get Away With Murder är tillbaka, tyckte att midseason finalen var lite tråkig men den gjorde det möjligt att spinna vidare på storyn om Karevs åtal. 
How To Get Away With Murder | I midseason finalen fick vi äntligen veta vem det var som dog i husbranden, men inte varför personen var i huset från början. Så när HTGAWM startar igen på fredag så hoppas jag på lite klarhet kring personens död. 
 
Reign | Jag kommer bara hinna se två avsnitt av fjärde säsongen innan jag åker iväg, men jag bryr mig inte. Jag behöver få svar på mina frågor gällande Lola, Narcisse, Leith, Mary, John Knox, Claude och Elizabeth. I need answers and I need Reign! 
 
Sherlock | Har fortfarande inte sett de två sista avsnitten, mest för att de är så långa men också för att jag ser serien tillsammans med pappa. 
 
Outlander | Kan inte säsong 3 komma snart? Behöver precis som med Reign mina svar, jag har bara läst första och halva andra boken i serien, jag ser i blindo nu. Har ingen aning om vad som kommer hända vilket är otroligt frustrerande, vill se Jamie och Claire återförenas.
 
Angel | Buffy the Vampire Slayer's spinoff Angel började väldigt segt. Det tog runt sju avsnitt innan den blev lika beroende framkallande som Buffy var. Men den är inte alls lika bra som orginalet, men är fortfarande lycklig över att få se mer av Cordelia och Angel. 
 
1 Sara:

skriven

Timeless är verkligen det jag ser fram emot mest varje vecka! Har du sett denna veckans avsnitt?

Svar: Har inte det ännu! Tänkte se avsnittet det första jag gör när skolan slutat och jag är hemma! Hoppas verkligen att den blir förnyad till en andra säsong
evaemilialinneas.blogg.se

2 Emelie Karlsson:

skriven

Ja, Frequency är inte spännande överhuvudtaget!

Svar: ett avsnitt kvar, hoppas på ett bra avslut!
evaemilialinneas.blogg.se

3 Katrine Larsson:

skriven

Håller med om Frequency tyvärr det var ju en så bra serie i början men sedan var man tvungen att förstöra det.

Men jag älskar alla avsnitt av Teen Wolf, är glad att den här säsongen är så bra eftersom säsong 4 och 5 inte var speciellt bra.