Rankar Reigns säsonger

2 kommentarer

TREDJE PLATS 
På tredje plats hittar vi den andra säsongen. Denna var inte alls lika bra som seriens första säsong, säsong två hade så mycket potential att bli lika bra om inte bättre än första men det blev mer ett magplask. Den har fortfarande väldigt bra avsnitt och utveckling hos karaktärerna men samtidigt så är den störa storylinen som jag inte alls tycker om. Denna storyline jag pratar om är Condé/Mary. Tycker inte det är särskillt intressant alls faktiskt. 

ANDRA PLATS 
Att skriva en lista där man rankar en series säsonger märker man hur annorlunda första säsongen är jämfört med den senaste säsongen. Första säsongen hade allt jag behövde för att tycka om serien, gossip, fina miljöer, vackra klänningar, 1500-tal, kärlek, mystik. Tyvärr så var det väldigt mycket magi som tog över serien, på ett mindre bra sätt vilket gör att säsong ett får nöja sig med en andra plats. 

FÖRSTA PLATS
Vi får följa inte en, inte två utan hela tre drottningar! Jag var efter hur säsong två avslutades som jag var vädligt osäker på om jag ens skulle se vidare. Jag tog en paus på lite över ett år och sträckkollade tredje - och näst sista - säsongen av Reign på några få dagar. Det visar hur mycket jag gillade den tredje säsongen. Inget var oskyldigt längre, allt var så rått! 
 
1 Emelie Karlsson:

skriven

Tredje säsongen är verkligen den bästa hittills!

Svar: Så bra! Är glad att jag gav Reign en till chans, ångrar mig inte ett dugg!
evaemilialinneas.blogg.se

2 Flisan:

skriven

sv: jag med :D

älskar reign :D