Karaktärer som gör serien (1)

2 kommentarer
Ibland är det en karaktär som bär upp hela serien, när handlingen inte räcker till. I de flesta serier som jag lägger av med beror på att det inte finns några spännande och intressanta karaktärer. Men ibland är det just dessa karaktärer som gör att man inte är villig att sluta se serien. 
Den absolut bästa karaktären i Tree Hill är Haley James. Hon känns så äkta och trovärdig då hon inte är perfekt, långt ifrån perfekt men det är det som är så bra med just Haley. Hon vägrar sluta följa sina drömmar när hon gifte sig och fick barn utan lyckades balansera familjelivet med musikskapandet. 
En av de största anledningarna till varför jag la av med serien så pass sent som jag faktiskt gjorde var för att Jess var med men när han lämnade Stars Hollow för Kalifornien så lämnade jag Gilmore Girls för en annan serie. Han var definitivt den mest intressanta karaktären i serien och tyckte den tappade mycket på att Jess försvann. 
 
 
1 Lena:

skriven

Haley var den enda anledningen att jag kollade på OTH i början, och faktiskt orkade kolla så långt jag gjorde. De andra karaktärerna fastnade aldrig hos mig tråkigt nog

2 Felicia:

skriven

Brooke är min favorit i oth men den jag tycker håller upp serien många gånger är Dan, tror serien skulle vara mycket sämre utan honom vad man än tycker om honom som karaktär :). Jess är ju gästis i säsong 4 & 6 av gilmore girls btw.

Svar: Får helt enkelt hoppa fram till säsong 6 av Gilmore Girls haha. Absolut gör Dan serien mycket bättre, med alla sidestorys och hemligheter han drar med sig.
evaemilialinneas.blogg.se