6 frågor om serier

Kommentera
1. Nämn en tv-serie som bäst skulle beskriva ditt egna liv.
Man får väl hoppas att en serie som skulle kunna beskriva ens liv vore Carrie Diaries eller någon annan glamourös serie. Tyvärr är fallet inte så. Men en serie som påminner lite om mitt halv kaotiska liv är nog SKAM, kanske mest på grund av att den är skandinavisk och inte överdriven på samma sätt som amerikanska serier är. 
 
2. Finns det några karaktärer som du älskar på tv men tror att du absolut skulle hata i verkliga livet? 
Älskar verkligen Summer i The OC, men vet inte hur jag hade tyckt om henne om hon funnits på riktigt. Visserligen har jag bara sett åtta avsnit än så länge, så det kanske kommer att ändras ju längre in jag kommer i serien! 
 
3. Vad är din rekordtid för att ha tittat igenom en hel säsong av en tv-serie?
Detta är så svårt, vissa serier har längre avsnitt men inte så många, andra har korta avsnitt men jättemånga. Jag vet att jag satt en hel dag med True Blood som innehöll 10 eller 12 avsnitt på en timme, sen såg jag Beauty and the Beast första säsong på en dag när jag var sjuk. Den serien hade 22 avsnitt på 40 minuter. 
4. Om du bara fick välja en enda tv-serie att rekommendera till alla som frågade om tips, vilken och varför?
Reign, för den har verkligen allt. Starka kvinnor. 1500-tal. Vackra kostymer. Kärlek. Drama. Frankrike. Skotland. England. Kungahus och drottningar. 
 
5. Tv-serie som får dig att gråta/må dåligt mest.
Fröken Frimans Krig tror jag. Mest på grund av att den skildrar hur kvinnorna hade det för 100 år sedan. Så mycket har förändrats, till det bättre. Men senaste säsongen kunde jag knappt se på då jag blev så arg på hurh systemet fungerade i början av 1900-talet. Dock är det en superduperbra serie som jag tycker alla ska se! 
 
6. Tv-serie som får dig att skratta mest.
Kollar inte på några renodlade komedier, utan bara blandningar av de. På senare tid har jag skrattat väldigt mycket åt Lethal Weapon och Jane The Virgin. Det är dock dött lopp mellan vilken som får mig att skratta mest.