Serier jag lägger på is

2 kommentarer
Ibland händer det att en serie inte tilltalar en längre, handlingen är inte intressant längre eller man har helt enkelt inte tid för alla serier. Då kan man göra som jag och lägga serier på is. Kanske blir de upplockade igen om abstinensen växer allt för stor. 
 
Scandal | Tilltalar mig inte alls längre. Vilket är tråkigt. 
The Originals | Har en hel säsong kvar innan jag är i fas. Känns som ett projekt som inte går att komma över vid tillfället. 
Once Upon A Time | Denna har varit på is länge, men jag tänkte ta upp den men ångrade mig direkt efter 10 minuter. Nja, den får stanna på isen ett bra tag tror jag. 
Grey's Anatomy | Borde väl egentligen sluta med denna helt. Dock känns det tråkigt att ge upp på en serie efter så lång tid, jag menar 13 säsonger. Men samtidigt så har det ju gått 13 säsonger. Det borde väl sluta snart tycker jag. 
 
Vilka serier har ni lagt på is eller slutat med helt? 
 
1 Lena :

skriven

Jag kände detsamma med OUAT när jag försökte återuppta den. Har tappat intresset för den helt nu efter att jag pausat den.

2 Emelie Karlsson:

skriven

Once Upon a time är verkligen blääää hela tiden, men jag kan ändå lägga bort den?? Men känner att den nog kommer avslutas efter nästa säsongen, så får väl vänta tills dess!

Svar: Så kände jag inför Grey's i typ tre/fyra säsonger och nu äntligen kan jag ta bort den utan att vilja ta med den igen!
evaemilialinneas.blogg.se